Nová relácia Garáž o najlepších autách našej generacie.

07. 05. 2014 19:24, Bazala Marián - Garáž, 0 komentárov


Hurá a natáčanie najlepšej motoristickej relácie všetkých čias pokračuje. Som hrdý že som pritúlil tvorov relácie Rasťa a Kuba pod moje krídla do mojej Garáže. Áno ten bordel to je moja Garáž!!!

Garáž 1.

Sme šťastná automobilová generácia, ktorá zažila socialistické autá, vrchol benzínovej éry a tiež nástup elektriky. Vitajte v našej Garáži a naučte sa aj bezpečne predbiehať.

Klik  na GARAŽ a ide to!!! 

1-2.jpg

 Garáž 2.

Tentokrát jsme si vyzkoušeli československou čtyřiadvacetihodinovku. Vydrží dnešní budgetová auta takový zápřah? Pokusným králíkem byl Peugeot 301 a vy se můžete podívat, jestli zvítězil stroj nebo člověk, v našem případě tedy Jakub s Rasťou. 

Klik  na GARAŽ 2   a ide to!!! 

2-2.jpg

Garáž  3.

Ďalšiu Garáž začíname v susednom Česku, kde v minulosti vyrobili množstvo pozoruhodných áut. Napríklad Škoda 1000MB bola pre automobilku zlomovým modelom. Na jednej strane znamenala pokrok, na druhej strane po roku 1968 progres poľavil. Klasická "embéčka", ktorá oslavuje 50 rokov, vystriedala Octaviu.  Okrem originálnej Škody 130 RS vyskúšame, čo robí plný kufor s autom a doslova z trezoru vytiahneme Tatru MTX V8. Najrýchlejšia Tatra všetkých čias mala urobiť dieru do sveta, avšak po troch prototypoch zapadla prachom. Práve prichádza Garáž s podtitulom "česká".

Klik  na GARAŽ 3 a ide to!!!   


3-2.jpg

Garáž  4,

Ďalšia Garáž patrí terénu a autám, ktoré v ňom majú dokázať veľa za málo peňazí.
Lada Niva svojím spôsobom predbehla čas a už dávno ponúkala základné črty modelov SUV. Akurát na dotiahnutie niektorých detailov nezostal čas a peniaze.
Napriek tomu sme zistili, že ani dnes sa táto teréna legenda v teréne nestratí a žije večne ako Lenin. 

4-1.jpg

Link:

http://auto.sme.sk/c/7198700/garaz-porovnali-sme-ladu-nivu-daciu-duster-a-terenne-legendy.html

Garáži 5, sa zameriavame na francúzske autá a začíname pri jednom z najslávnejších. Citroen 2CV prerazil do sveta mimoriadne jednoduchou konštrukciou a komfortným podvozkom.

Šoférovanie "kačice" je veľmi jednoduché a pohodlné, lebo v kvalite a jemnosti radenia prevodov porazí mnohé dnešné autá.

Link: http://auto.sme.sk/c/7206955/garaz-vyskusali-sme-francuzske-auta-aj-kacicu.html

5-1.jpg


 



 

Diskusia k článku

pridať komentár
Meno*:
Email*:
Text:
emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon 
 * nepovinné údaje