Silvestrovská zákruta

28. 12. 2014 09:50, Bazala Marián, 4 komentáre

Na Silvestra je potrebné niečo výnimočné, tak to tu máte. V máji na nitrianskom zraze veteránistov som poskytol interview redaktorovi relácie Pozor zákruta, Milanovi Jelušovi.

pezinok-8615.jpg

Pri poslednom tankovaní v Pezinku sme sa opäť stretli a keďže reakcie na moje májové kecanie v Slovenskom rozhlase v relácii Pozor zákruta boli vcelku dobré, dohodli sme sa, že ma Milan navštívi v Nitre a trochu viac ma vyspovedá. Raz pred Vianocmi sme si spolu sadli do garáže a ja som si pustil hubu na špacír. Rozprával som a šušlal, že by to stačilo takmer na polovicu relácie! V prvej časti brblem o tom, ako som spolu s bratom Dušanom začal s veteránizmom. Teraz kliknite na fotografiu dole.

1-45.jpg

Druhá časť je o mojom blbnutí na Triumphoch. Klikni na fotku!

dsc-4031.jpg

V záverečnej časti sme sa dostali aj k fotografovaniu. Klik a Je TO!!!

img-1757.jpg

PS 1: Ospravedlňujem sa všetkým, ktorých som nespomenul- Frištáka a spol., alebo spomenul v zlom nedobrom čo nie je pravda- moja drahá nenahraditeľná ženuška Beuška a spol.


PS 2: Zabudol som tiež na malú skupinku veteránistov, ktorí sú šikovní, úspešní, a na starobu si do svojich garáží prikúpili nejakého starého krásavca, pri ktorom si svojími šikovnými ručičkami spomínajú na dávnu mladosť, keď si Dacie, Žigulíky a iné socialistické klenoty sami opravovali.

 

 

Diskusia k článku

pridať komentár
Meno*:
Email*:
Text:
emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon 
 * nepovinné údaje
Autor: štefan
Dátum: 1. 1. 2015 o 12:24
No konečne! PS2 (ako vždy-pod nátlakom)
Autor: jojka
Dátum: 31. 12. 2014 o 16:12
Hovorit o fotkach a clankoch pana fotografa???????Jednoducho ,vzdy karsne a vystizne foto ,dakujem ti Maros ,ze mozem povedat z esi moj kamarad,len tak dalej ,tesim sa na rok 2015 ze co zasa nove prinesies
Autor: vierka millerová
Dátum: 31. 12. 2014 o 9:50
Maroško, veľmi pekné.
Tešíme sa na ďalšie podujatia a na krásne fotky.
Autor: Milan
Dátum: 31. 12. 2014 o 9:35
Tak Mariaán, no super, rád som ťa počul. A ešte jedno, som nesmierne šťastný, že cez veteráni som poznal takých skvelých ľudí. Jedným z nich si TY! Prajem veľa kilometrov a dobré svetlo v roku 2015.
Milan Šiko a spol.
Bánovce