Chata pri Zelenom plese a Sliezsky dom.

6. 7. 2021 20:08

V piatok po príchode na Tatranský oldtimer som okrem Triumpha vybalil aj cajgel, hneď som sadol do sedla a dal som sa šliapať na chatu pri Zelenom plese. Pre budúcich nasledovníkov túto trasu neodporúčam na vlastnom cajgli, lebo je tam po zime samý voľný kameň a balvan, 20 % som hore tlačil a dole len 10%. Cajgel to horko ťažko vydržal, veď som ho aj dole vybozkával za odmenu. Hore hulákalo 18 Maďarov z Budapešti a 10 Čechov sa pripravovalo na futbal. Vivat Slovakia! V nedeľu ránko už o 7:20 sedím v sedle a šliapem na Sliezsky dom. Krásny asfalt. Hore trochu fučalo. Výhľady krásne. O 10. hod. som späť na hoteli Morava. Práve vyliezajú poslední účastníci zájazdu, ktorí ešte o 02. hod. oslavovali.. Aj tak sa dá!! Tatry sú Tatry, bolo tam milión ľudí, viac ako na Václaváku.. Už sa teším na Látky, kde sú ovečky a kravičky, a nie Blaváci!!!!!

Zobraziť celú galériu »

Diskusia ku galérii

pridať komentár
Meno*:
Email*:
Text:
emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon 
 * nepovinné údaje
Autor: jozef vladovič
Dátum: 7. 7. 2021 o 22:11
Tie chodniky na Zelene pleso vyzeraju ako vyschnute koryto potoka po povodni. To chce odvahu alebo par poldeci domacej, aby si to dal na bicykli. Navrhni, aby tam usporiadali bodovany usek motocyklovej šlapačkovej etapy. Panoramy Tatier krasne, odmena za huževnatosť.

Kontakt: marian@bazala.sk